Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aksu Çocuk Destek Merkezi Müdürlüğünce, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'de terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda, şehit olan askerler için mevlit okutuldu.

Kuruluşta kalan çocukların ve personelin emekleriyle gerçekleştirilen programda, Aksu İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, dualar edildi.

Programda konuşan Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, ülkenin sınırları içinde ve dışında son donanımlı cihazlarla birlik, beraberlik ve barış mücadelesi veren kahraman askerler için dua ettiklerini söyledi.

Merkez Müdürü Murat Erdemir ve kuruluşta kalan çocuklar ile personele teşekkür eden Çalışkan, "Ülke birlik ve beraberliği için gözünü kırpmadan mücadelesini sürdüren kahraman ordumuzun şehitlerine Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifa ve yakınlarına başsağlığı ile sabır diliyorum." dedi.

Programa, Aksu İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan da katıldı. AA

 

 

 

Editör: Haber Merkezi