Çalık; ''Biz bütün gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlerimize, sporcularımıza gereken değeri vermeliyiz, biz bu çaba ile çalışmalarını sürdürüyoruz. Biz gençlerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.''

 Serik Töngüşlü Mahallesi deve güreşi ağası Recep Şimşek, Ak Parti Gençlik Kolları, Serik Belediyesi güreşçileri ve gençlere yemek düzenlendi. Töngüçlü Deve Güreşi Ağası Belek Cam'ın sahibi Recep Şimşek tarafından, Şimşek Köfteleri Genel Koordinatörü Fikri Şimşek'in koordinasyonunda düzenlenen yemeğe; Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esmahan Can, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ümit Ünal, Serik Belediyesi güreşçileri başpehlivanlar Mehmet Yeşil Yeşil ve Osman Aynur ile diğer güreşçiler ve gençler katıldı.

Güreş ağası Recep Şimşek düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada; ''Ata sporumuz olan güreşe, spora, gençlere her zaman destek vermeye hazırım. Serik Antalya'nın güreşte bir markasıdır.'' dedi. Şimşek Köfteleri Genel Koordinatörü Fikri Şimşek ise; ''Böyle güzel buluşmaya katkı veren herkese teşekkür ederim. Gençlerimize, güreşçilerimize desteğimiz hep vardı bundan sonra da her zaman olacaktır. Yemeğimize katılan; Sayın Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esmahan Can, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ümit Ünal, Serik Belediyesi güreşçileri, başpehlivanlar Mehmet Yeşil Yeşil ve Osman Aynur ile tüm değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.''dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan da konuşmasında; ''Ak Parti Serik İlçe Gençlik Kollarımız ve gençlerimizle, Töngüşlü Deve Güreşleri Ağası Recep Şimşek ve Aksu Şimşek Köftelerin Koordinatörü Fikri Şimşek 'in ev sahipliğinde bir araya geldik. Bizlere her daim destek veren, eşlik eden pehlivanlarımız ve güreş ekibimiz de bizleri yalnız bırakmadılar. Belediye Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımızla, Gençlerimizle buluştuğumuz organizasyona ev sahipliği yapan Töngüşlü Deve Güreşleri Ağası Recep Şimşek ve Fikri Şimşek'e teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz.''dedi.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ise şunları söyledi; ''Hafta sonu iki güzel olayı bir arada yaşadık. İlk olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Antalya kongremize katıldı ve Serik olarak Antalya olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırladık ve yeni il yönetimi belli oldu. Ertesi günü yani Pazar günü ise Seriksporumuz grup liderliğini garantiledi çok mutluyuz. Bugün de Töngüçlü Deve Güreşleri Ağası Recep Şimşek düzenlediği yemekte gençlerimizle ve güreşçilerimizle bir araya geldik. Biz bütün gençlerimizle gurur duyuyoruz. Gençlerimize sporcularımıza gereken değeri vermeliyiz biz bu çaba ile çalışmalarını sürdürüyoruz. Biz gençlerimize hiçbir zaman yalnız bırakmadık bırakmayacağız. Töngüçlü Deve Güreşi Ağası Belek Cam'ın sahibi Sayın Recep Şimşek'e bu organizasyon ve nazik davet için teşekkür ediyoruz.''

  Haber: Osman Türkçe



Editör: Haber Merkezi