Serikli işadamı Ahmet Topcu Dürümcü Ümit Usta restoran markasını Seriklilerle buluşturdu.

İşadamı Ahmet Topcu tarafından Serik Atatürk Caddesi'nde hizmete giren Dürümcü Ümit Usta restoranının açılışı töreni Çarşamba günü öğleden sonra yapıldı. Açılış törenine Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kabadayı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Savaş, daire müdürleri, Serik Belediye Meclisi üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Açılış öncesinde işyerini hayırlı ve bereketli olması için dualar okundu. Daha sonra protokol üyeleri tarafından Ahmet Topcu tarafından Serik'e getirilen Dürümcü Ümit Usta restoranının açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrası davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren işadamı Ahmet Topcu, Dürümcü Ümit Usta markası ile gıda sektörüne de adım attıklarını belirterek; ''Böyle güzel bir markayı Serik'le buluşturmak istedik. Dürümcü Ümit Usta Serik şubemize tüm dostlarımızı bekliyoruz. İşyerimizin açılışına katılan, katılamayan, bizlere ulaşarak hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi