MANAVGAT Belediyesi tarafından Taşağıl, Sarılar ve Kızılot'a yaptırılan kapalı pazar yerleri tamamlandı.

Manavgat Belediyesi, vatandaşların isteği üzerine, kentin büyük mahallelerinden olan Taşağıl, Sarılar ve Kızılot'a yaptırdığı kapalı pazar yerlerinin inşaatlarını tamamladı. Projeleri ve çevre düzenlemeleriyle büyük bir titizlikle inşa edilen modern pazar yerleri, bölgelerin büyük bir ihtiyacını giderdi. Pazar yerleri düzenlenecek toplu açılış töreniyle hizmete açılacak.

Taşağıl için 6 bin 150 metrekare alan üzerinde yapılan pazarda bin 750 metrekare çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama malzeme kullanıldı. Pazar yerinde 26 araç kapasiteli bir park alanı, 125 metrekarelik çocuk oyun alanı ve yeni zabıta ofisleri de yer aldı.

Kentin en önemli merkez mahallelerinden birisi olan Sarılar'daki pazar yeri ise 8 bin 760 metrekare alan üzerinde ve 2 bin 700 metrekare çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olarak yapıldı. Meydan düzenlemesi de beraberinde yapılan pazarda 100 m2 büyüklüğünde yeni zabıta ofisi, mescit ve tuvaletlerin bulunduğu idari bina da bulunuyor.

Kızılot kapalı pazar yeri ise 6 bin 45 metrekare alan üzerinde inşa edildi. 2 bin 700 metrekare çelik konstrüksiyonlu asma germe membran kaplama olarak inşa edilen pazarın yapılması bölge halkını sevindirdi. Sarılar pazarında satış yapacak pazarcı esnafın yerleri ise Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nce yapılan kura çekimiyle belirlendi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yeni pazar yerlerinin Manavgat halkına ve mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi