Serik İmam Hatip Ortaokulu Afrin'deki Kahramanlara dualarla destek oldu.

Peygamber Sevdalıları; 250 öğrenci, öğretmen ve veliler ile birlikte okul bahçesinde Kuran-ı Kerim okuyarak Afrin'de mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimize Hatim Duası yaptı.

Programda konuşan Okul Müdürü Ozan Arıcı; Türk Milleti Mazluma sığınak, zalime ateştir. Bu ateşte teröristler Allah'ın izniyle yanacak, Zeytin Dalı Harekatı huzur ve güvenliğimizi sağlayacaktır.'' dedi.

Serik İmam Hatip Ortaokulu müdürü Ozan Arıcı konuşmasında şunları söyledi: ''Ülkemiz Hamdolsun, dik bir duruşla milletin yanında, hainlerin karşısındadır. Milletimiz Zeytin Dalı Harekatına yürekten sahip çıkmıştır. Bu alanda bulunan ve milyonlarca 'Ülke sevdalısı kardeşimiz, Mehmetçiğimize destek için, harekata katılmak için, gerekirse şehadet şerbeti içmek için askerlik şubesi önünde beklemektedir. Bu ne şeref, bu ne gurur, Yüce Mevlam Türk Milletini Muzaffer etsin. Düğüne gider gibi Afrin'e terörist temizlemeye giden ve 'Kızıl Elma' ülküsünü dünyaya ilan eden şanlı Türk askerimizi ve Mehmetçiğimizi yüce Mevlam Muvaffak eylesin. Türk Milleti Mazluma sığınak, zalime ateştir. Bu ateşte teröristler Allah'ın izniyle yanacak, Zeytin Dalı Harekatı huzur ve güvenliğimizi sağlayacaktır. Çünkü Afrin demek; Kilis demektir, Şırnak demektir, yani vatan demektir. Çanakkale'de , Kurtuluş Savaşında, 15 Temmuz'da ve Zeytin Dalı Harekatında şehit düşen askerlerimize yüce Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.''

Program katılımcıların yaptıkları duayla sona erdi. Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi