Türk Eğitim Sen Serik Temsilciliği üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Yukarıkocayatak  Sakarya İlkokuluna spor malzemeleri, öğrencilerine ise çeşitli hediyelerle birlikte uçturmalar armağan ettiler.

Serik Türk Eğitim Sen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, İlçemiz Yukarıkocayatak Sakarya İlkokuluna spor malzemeleri, öğrencilere ise çeşitli hediyelerle birlikte uçurtma dağıttı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı öncesinde uçurtma sürprizi hediyesi ile karşılaşan çocuklar mutlu oldular.

Türk Eğitim Sen Başkanı Varol Civcir düzenledikleri program ile ilgili şunları söyledi;  ''Serik Türk Eğitim Sen yönetimi olarak her yıl ilçemizde bulunan bir köy ilkokulunda,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bu etkinliği yapmaya başladık ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdik.  Bu yıl 2.'sini düzenleyeceğimiz Uçurtma Etkinliğini yapıyoruz. Biz cesur yürekler milli ve manevi değerlere büyük önem veren dik duran, onurlu ve güçlü bir sendikayız. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 98.'inci yıl dönümünü de kutluyoruz. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ve çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miraslardan biride özgürlüktür. Adaletin dayanak noktası ulusal egemenliktir. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.''

Haber: Osman Türkçe



Editör: Haber Merkezi