Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi'nde, Turizm İşletmeciliği lisans bölümü ile Konaklama İşletmeciliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans programları açıldı.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Ekonomi ve Finans bölümüne ilk öğrencilerini alan Serik İşletme Fakültesi, 2018-2019 döneminde Turizm İşletmeciliği programına da öğrenci alacak. Serik İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Kolukırık, uluslararası standartlarda sağlam ve sürdürülebilir bir büyüme modelini hedeflediklerini, önümüzdeki dönemlerde de büyüme stratejilerini gerçekleştirebilmek amacıyla var gücüyle çalıştıklarını ifade etti. Kolukırık; ''Doç. Dr. Derya Özilhan Özbey, Doç. Dr. Boran Toker, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Çelik ve Dr. İbrahim Çetin'den oluşan Turizm İşletmeciliği Bölümü 2 Doçent, 2 Dr. Öğretim Üyesi ile faaliyetlerine devam edecek'' dedi.

 

İki Yüksek Lisans Bölümü Açılıyor

Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı, Konaklama İşletmeciliği Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans programlarının da Akdeniz Üniversite senatosundan geçtiğini belirten Prof. Dr. Suat Kolukırık, temel hedeflerinin nitelikli toplumsal katkı sunma, paydaş olma ve işbirliği içerisinde bölge ve ülke hedefleri doğrultusunda çalışmak olduğunu vurguladı.

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi