ANTALYA'nın genç iş kadınlarından 38 yaşındaki Derya Dalmaz, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Dalmaz, "Ülkemiz için, geleceğimiz için, Antalyam için siyasetle hizmet üretmek istiyorum" dedi.

Turizm kentinde mobilya sektöründe faaliyet gösteren iş kadını Derya Dalmaz, siyasete atıldı. Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kadın Girişimciler Kurulu üyesi olan, aynı zamanda İYİ Parti'nin il kurucu üyelerinden Derya Dalmaz, milletvekili aday adaylığını açıkladı. İki erkek çocuk annesi Dalmaz, siyasete kendisini çok heyecanlandıran İYİ Parti'den girdiğini ve memleket için elini taşın altına koyması gerektiğine inandığını söyledi.

''Antalya'da katıldığım toplantıda beni en çok heyecanlandıran, liderimiz Sayın Meral Akşener'in 'Türkiye'yi bayram sofrasına çevireceğiz' sözü oldu. Bunun üzerine partinin il kurucuları arasında yer aldım" diyen Derya Dalmaz, aday adaylığı başvurusunu Ankara'daki Genel Merkez'e teslim etti.

Yeni siyasetçi Dalmaz, ''Bu güzel ülkemizde kutuplaşmadan, ayrıştırılmadan, dini siyasete alet etmeden, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğünü koruyarak, her vatandaşımız için adaleti sağlamak ülküsüyle yola çıkıyorum. Aday adaylığı başvuru sürecimi tamamladım. Ülkemiz için, geleceğimiz için, Antalyam için siyasetle hizmet üretmek istiyorum" dedi. DHA

 

Editör: Haber Merkezi