Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkek Bisiklet Takımı Türkiye 2.'si ve 3.'sü; Yıldız Kız ve Erkek Bisiklet Takımı ise Türkiye 6.'sı oldu.

Kastamonu'da düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Sezonu Bisiklet Yarışmaları Türkiye Finali'nde Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkek Bisiklet Takımı; zaman karşı kategorisinde Türkiye 2.'si,  yola karşı kategorisinde Türkiye 3.'sü olurken, Yıldız Kız ve Erkek Bisiklet Takımı ise Türkiye 6.'sı oldu. Çarşamba günü başlayan final yarışmalarında Türkiye 3.'sü olan erkek takımı ile 21 il temsilcisi finalde yarıştı. Kız takımı ise 38 il temsilcisi ile mücadele etti.

İki gün boyunca koşulan etaplar sonucunda Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkek Bisiklet Takımı Türkiye 3.'lüğüne ulaşırken, kız takımı da 6. oldu. Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Püseli Kastamonu'ya gelirken hedeflerinin iyi bir derece ile Serik'e dönmek olduğunu ve bunu da başardıklarını söyledi. Püseli; ''Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Bisiklet Takımımız Türkiye 3.sü Yıldız Kız Bisiklet Takımımız Türkiye 6.'sı olmuştur. Antalya ve ilçemizi en iyi temsil eden okulumuz bisiklet takımlarımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz ve İlçe Gençlik ve spor Müdürümüz Mevlüt Özen ile sponsorumuz Kuzey Gelinlik e teşekkür ederiz'' dedi

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi