ANTİ-AGİNG yaklaşımları ülkemizde ilk uygulayan hekimlerden Dr. Ayşegül Çoruhlu, Terracity'de alkali yaşam üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dr. Ayşegül Çoruhlu, 'Alkali Yaşam' konulu söyleşide, hayata ve sağlığa dair önemli açıklamalarda bulundu. Soru- cevap şeklinde geçen interaktif seminerde tüm diyet önerilerinin eksik bıraktığı parçaları yerine koyan bilgileri izleyicilerle paylaşan Dr. Ayşegül Çoruhlu, sağlıklı ve bilinçli beslenmenin hücre yenilenmesinde önemli rol oynadığına dikkati çekti. Dr. Çoruhlu, bol bol meyve, sebze, bakliyat ve ceviz tüketilmesini önerdi.

Doğadaki ürünlerin tarladan sofraya gelene kadar çok sayıda işlemden geçtiğini, bu nedenle özellikle katkı maddeli yiyecek ve içeceklerden mutlaka kaçınılması gerektiğini vurgulayan Dr. Ayşegül Çoruhlu, hastalanmamak ve sağlıklı kalmak isteyenlerin 10-20-50 yıl sonrasını düşünerek bilinçli beslenmesini istedi.

Aynı zamanda 'Alkali Diyet', 'Tokuz Ama Açız', 'Kuantum Beslenme' adlı kitapların da yazarı olan Dr. Ayşegül Çoruhlu, söyleşi sonunda kitaplarını imzaladı ve sevenleriyle fotoğraf çektirdi. DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi