GASTRONOMİ sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Chaine des Rotisseurs Derneği'nin geleneksel gala yemeği, Selectum Luxury Resort Belek'te yapıldı.

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M.Nihat Tümkaya ve dernek üyesi gurmelerin katıldığı gecede, otel aşçıları tarafından hazırlanan yemekler beğeniye sunuldu. Yemeklerin tadına bakan, sunumu en ince ayrıntısına kadar inceleyen gurmeler, otel yönetimine ve otelin lezzet ustalarına tam not verdi. Yemekte Chaine des Rotisseurs Antalya üyelerine 'Şefin İncileri' adı altında cevizli, kekikli ekmek ile kral yengeç, somon gravlas, ıstakoz bisque, piliç kanat dolma, antep fıstık kaplamalı kuzu sırtı ve gökkuşağı salatası ağırlıklı menü sunuldu.

Chaine des Rotisseurs Antalya Başkanı M.Nihat Tümkaya, desteklerinden dolayı Anex Turizm Gurubu (ATG) Genel Koordinatörü Hikmet Arabacı ve Selectum Luxury Resort Belek Otel Genel Müdürü Galip Topal'a teşekkür etti. Dernek üyeleri ayrıca Selectum Luxury Resort Belek Yiyecek ve İçecek Müdürü Enver Çamlı ve ekibine, Mutfak Şefi Bülent Yıldız ve ekibine derneğin sertifikalarını sundu. DHA

 

Editör: Haber Merkezi