İlk karma resim sergisi Serik Halk Kütüphanesi'nde yapılan Yedisu Koleji, ikinci resim sergisini 10 Mayıs Perşembe günü Mall of Antalya Sanat Galerisi'nde gerçekleştirdi.  

Sergi açılışında konuşan Yedisu Eğitim Kurumları Kurucularından Halil Eker sergi için emek harcayan öğrencilere ve onları yetiştiren Görsel Sanatlar Öğretmeni Vildan Zeyrek Sert'e herkesin huzurunda teşekkür etti. Eker 'in açılış konuşmasından sonra Okul Görsel Sanatlar Öğretmeni Vildan Zeyrek Sert günün anlamını ifade eden konuşmasını; ''Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Benim için çok özel bir gün. Bir dönem boyunca uğraştık, güzel çalışmalar çıkardık. Çocuklarımızın ellerine, sizlerin de ayaklarına sağlık'' diyerek tamamladı.

Özel Yedisu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Suat Köksal: ''Velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu etkinliklerimizin artarak devam etmesini istiyorum, sergimize hepiniz hoş geldiniz.'' dedi.

Sergi açılışını Yedisu Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Suat Köksal, okul kurucularından Halil Eker, Yedisu Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Selma Can, Tarih Öğretmeni Munise Özlü ve Yedisu Koleji Okul Müdürü Kadriye Cin ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Vildan Zeyrek Sert birlikte yaptılar. Açılışın ardından davetliler sergiyi gezdi. Katılımcılara yapılan ikramın ardından açılış programı sona erdi.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi