Serik Belediyesi'nin geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının ikincisi Boğazkent Mahallesi'nde yapıldı.

11 Ayın Sultanı Ramazan ayında Serik Belediyesi tarafından Serik'te toplumsal kaynaşmayı, gelenek göreneklerimiz ve paylaşımı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen iftar buluşmalarının ikincisi Boğazkent Mahallesi'nde yapıldı. Programa, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldılar.

Boğazkent Mahallesi'nde kapalı alanda yapılan iftar öncesi mehter gösteriş oldu ve Kuranı Kerim okundu. Boğazkentlilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği iftar öncesi dualar edildi. Akşam ezanının okunası ile de iftarlar açıldı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık iftar sonrasında yaptığı konuşmada;  ''Mübarek Ramazan ayında yine sizlerle bir araya gelmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Hep birlikte paylaşmanın mutluluğunun yaşandığı iftar programlarımıza katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Muhabbet, bereket ve Ramazan sevinci ile taşan iftar sofralarımızda Allah, bu birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin inşallah'' dedi. 

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi