Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Serik'te Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine denetim gerçekleştirdi.

Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan ayı vesilesi ile fırın ve unlu mamul imalathanelerine olan denetimlerini sürdürüyor. Zabıta ekipleri, denetimlerinde ağırlıklı olarak hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği konusunda incelemeler yapıyor.

Yapılan denetimlerin hem insan sağlığı hem de vatandaşların maddi açıdan haksızlığa uğramaması için titizlikle sürdürüldüğünü belirten Serik Belediyesi Zabıta Müdürü Benan Durmaz; '' Rutin olarak sürdürdüğümüz denetimlerimizi ramazan ayında da sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapmasını amaçlıyoruz. Denetimler sırasında esnafımızı eksiklikleri ve hataları konusunda uyarıyoruz. Esnafımız da yapılan denetimler sonrası eksikliklerini gideriyor. Her şey kontrol altında, ayrıca kurallara göre üretim yaparak halkın sağlığını en az bizim kadar düşünen esnaflarımıza da çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi