Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Ramazan ayının gelmesiyle vatandaşların evlerine çat kapı ziyaretlerine devam ediyor.

11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar öncesi ve sonrası vatandaşların evlerine çat kapı ziyaretlerde bulunan Başkan Çalık onlarla hasbihal edip dertlerini dinledi. Başkan Çalık ev ziyaretlerinde hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı sıra öksüz ve yetim çocukları da unutmadı. Başkan Çalık'a yapmış olduğu ziyaretlerde eşi Hayrunnisa Çalık ve Serik Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan ile birim müdürleri eşlik etti.

Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya gelen Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık; ''11 Ayın Sultanı Ramazan-ı şerif bereketiyle geldi. Bu günleri bir fırsat olarak görmeli paylaşım ve tevazu içinde değerlendirmeliyiz. Ziyaretlerde bulunulmalı, düşkünlere ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeliyiz. Bizim inancımızın temelinde bu var. Belediye olarak her zaman ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz'' dedi.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri hakkında da düşüncelerini aktaran Çalık; ''Türkiye'nin gelecekte 2023 hedeflerine ulaşılabilmesi mevcut olan istikrarı devam ettirmesi büyük önem taşıyor. Bu yüzden 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Son 15 yılda yapılanlar ortada. Bizde yapılan bu hizmetleri halkımıza daha doğru bir şekilde bıkmadan usanmadan anlatmaya devam edeceğiz. Gelecekte de bu başarıların sürdürülebilmesi için iktidarın devam etmesi gerekiyor'' dedi.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi