Ak Parti Serik ilçe Teşkilatı, İlçe Binasında düzenlenen törende bayramlaştı.

Ak Parti İlçe Binasında Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene Ak Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, Yukarıkocayatak Belediye Başkanı Enver Aputkan, Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu, Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Serik İlçe Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu.

Dini bayramlarda her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılan bayramlaşma töreninde, partililer tek tek tokalaştı ve herkes birbirine iyi dileklerde bulunarak bayramlarını tebrik etti. Ak Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel  bayramın Birlik ve beraberlik içinde geçmesini  belirterek, bayramın  hayırlara vesile olmasını diledi. Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan da kutlanan bayramın Serik için hayırlı olmasını bir ve beraber nice bayramlar yaşanmasını temenni etti.

Bayram Namazını Gazipaşa’da kılan Ak Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel; Gazipaşa,Alanya ve Manavgat Ak Parti İlçe Teşkilatlarını da ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Serik’te sokaktaki vatandaşlarla da bayramlaşan Türel, halkın istek ve taleplerini de dinledi.

Ak Parti Antalya milletvekilleri bayramın 1. Gününden itibaren 19 ilçeye giderek partilileriyle ve vatandaşlarla bayramlaştı.
 
 
Editör: Haber Merkezi