Ak Parti Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Gebiz Yunuslar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti heyeti burada seçimler ile ilgili vatandaşlarla sohbet etti. Eski Muhtar Fikri Şimşek'in evinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti heyetinde, İlçe Başkanı Hasan Kozan, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık,  Milletvekili adayları, Kemal Çelik, Esma Balaban Karacan ve Hasan Demir ile partililer katıldılar.

 

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Ak parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan; ''Biz AK Parti olarak bugüne kadar devletimize ve milletimize yönelik her türlü hainlik, kalleşlik ve düşmanlıklara karşı hep birlikte mücadele etmeye çalışıyoruz. Sizlerden devletimizin milletimizin geleceği için Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Partiye destek bekliyoruz.'' dedi.

 

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ta; ''Biz göreve geldiğimizden bu yana 4 yıl boyunca elimizden gelenin en iyisini hizmet olarak Serik'e ve sizler yansıtmaya çalıştık. Bugüne kadar sizlerden hiç ayrılmadık hep aranızda olduk hep hizmet için çalıştık. Benim sizlerden isteğim bizim elimizi bu seçim ile birlikte biraz daha güçlendirin başımızı dik tutun. Vekillerimizi Ankara'ya gönderelim inşallah onların da desteğiyle güzel bir ekiple daha fazla hizmet edelim diyoruz ve bunun için de destek bekliyoruz.'' dedi.

 

 

Milletvekili adayı Kemal Çelik ise; ''Gördüğümüz kadarıyla kadınlarımız Antalya'da da olaya el koymuşlar Serik'te de olaya el koymuşlar Gebiz Yunuslar Mahallemizde de olaya el koymuşlar. Yani şunu söylemek istiyorum kadınlarımız bu işi el koyduktan sonra artık bu iş bitmiştir. Kadınlarımız AK Parti ile devam diyor.'' dedi.

 

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi