ANTALYASPOR, sezonun ilk maçını deplasmanda oynayacak. Kırmızı beyazlılar ligin 3'üncü haftası Fenerbahçe, 12'nci hafta Galatasaray, 16'ncı hafta Trabzonspor ile deplasmanda, 9'uncu hafta ise Beşiktaş ile sahasında oynayacak.

Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta maçları 14-15-16 Ağustos'ta oynanacak. Sezonun ilk yarısı 27 Aralık'ta sona erecek. Ligde ikinci devre 16-17-18 Ocak 2016 tarihlerinde başlayacak ve sezon 22 Mayıs 2016 Pazar günü tamamlanacak. Sezon planlamasına göre 24 ve 25 Eylül 2015 tarihlerine denk gelen Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günleri ile 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde Profesyonel Ligler ve Ziraat Türkiye Kupası'nda müsabaka oynanmayacak. Ziraat Türkiye Kupası Finali ise 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü oynanacak.

Spor Toto Süper Lig fikstür çekiminde Antalyaspor ilk maçını deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacak. İkinci hafta ise kırmızı beyazlılar Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Üçüncü hafta Fenerbahçe, 8'inci hafta da Bursaspor deplasmanına gidecek Antalyaspor, ligin 9'uncu haftası sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Antalyaspor ligin ilk devresinde 12'nci hafta Galatasaray, 16'ncı hafta Trabzonspor ile deplasmanda oynayacak. Antalyaspor PTT 1. Lig'deki rakiplerinden Kayserispor ile 11'inci hafta, Osmanlıspor ile 13'üncü haftada sahasında karşılaşacak.

 

Antalyaspor'un ilk yarı fikstürü şöyle:"1. hafta M. Başakşehir - Antalyaspor, 2. hafta Antalyaspor - Gençlerbirliği, 3. hafta Fenerbahçe - Antalyaspor, 4. hafta Antalyaspor - Eskişehirspor, 5. hafta Çaykur Rizespor - Antalyaspor, 6. hafta Antalyaspor - Sivasspor, 7. hafta Antalyaspor - Kasımpaşa, 8. hafta Bursaspor - Antalyaspor, 9. hafta Antalyaspor - Beşiktaş, 10. hafta Akhisar BLD - Antalyaspor, 11. hafta Antalyaspor - Kayserispor, 12. hafta Galatasaray - Antalyaspor, 13. hafta Antalyaspor - Osmanlıspor, 14. hafta T. Konyaspor - Antalyaspor, 15. hafta Antalyaspor - Mersin idman Yurdu, 16. hafta Trabzonspor - Antalyaspor, 17. hafta Antalyaspor - Gaziantepspor."

Antalyaspor yönetimi ligin ikinci haftasında sahasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçını yeni yapılan statta oynamayı istiyor. Tribünlere sabit koltuk montajı yapılacak statta kulüp yöneticileri kırmızı beyazlı takımın ilk maçını yeni stadında oynayabilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerini sürdürüyor.

 

Editör: Haber Merkezi