'Kadınların spor ve yaşam merkezi' sloganı ile sektöre giren b-fit'in Serik şubesi açıldı.

B-fit'in Serik şubesi açılış töreni geçtiğimiz Pazartesi günü Burmahancı Caddesi üzerindeki yerinde yapıldı. Düzenlenen açılış törenine; Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş,  Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Avukat Cüneyt Güzel ve eşi Seyhan Güzel ile davetliler katıldılar.

B-fit'in Serik şubesi sahibi Habibe Eylül Erdoğan açılış öncesi yaptığı konuşmada; ''Bugün burada Serik'in kadınlara özel spor ve yaşam merkezi açmak için buluştuk. 13 yıldır kadınların spor ve de sosyal anlamda güçlenmesine katkıda bulunan b-fit artı Serik'te. Burada kadınlar olarak spor yapacağız sağlık kazanacağız. Ayrıca pek çok keyifli etkinlik ve sosyal sorumluluk projesine hep birlikte imza atacağız. Bugün bu özel günde bizlerle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bana maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen aileme çok teşekkür ederim.'' dedi

Konuşma sonrasında ise protokol üyeleri tarafına açılış kurdelesi kesile yeni işyerinin açılış yapıldı. B-fit'in Serik şubesini gezen katılımcılar Habibe Eylül Erdoğan ve babası Rıfat Erdoğan'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi