ANTALYA Barosu Başkanı Polat Balkan, 20- 21 Ekim'de yapılacak seçimli olağan genel kurulda baro başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Baro Başkanı Polat Balkan, yaptığı açıklamada iki yılda bir yapılan meslek örgütü seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı. İlk dönemlerinde hukuka ve insan haklarına yönelik aykırılıkların; çocuklara, kadınlara, doğaya ve hayvanlara karşı işlenen suçların karşısında durduklarını belirten Balkan, "Mesleğimizin giderek katlanılamaz ve taşınamaz boyuta gelen sorunlarına çözümler üretmek için yoğun bir çaba sergiledik. Baromuzun kurumsal işleyişinde, bilimsel yöntemleri kullanarak, yenilenmeye gittik. Bilgilerimize bilgi, deneyimlerimize deneyim kattığımız, bizim için de öğretici olan bu süreçte, hatalar yaptığımızı da gördük; ama, bilinmesini isteriz ki, esaslı ve samimi olduk, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık" dedi.

Baroya idari hizmet binası ve sosyal tesis olarak kullanılacak, kalıcı bir eser kazandırdıklarını da ifade eden Polat Balkan, şunları kaydetti:"Antalya Barosu'nun geleneklerine ve yapısına uygun olarak, kurullarımızda emek veren, mücadele eden ekibimizle, kurtarıcımız ve tek kurucu Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin açtığı aydınlanma yolunda, adalet, demokrasi ve hukuk devleti için mücadelemizi sürdürmeye gönüllüyüz.

Takdir en büyük karar organımız olan Antalya Barosu Genel Kurulu'muzun."

Polat Balkan'ın yönetim kurulu üyesi adayları ise Evrim Ercan, Feden Şengün Coşkun, Hidayet Canruh, Özhan Karazeybek, Metin Acar, Çağlar Şener, Lider Tanrıkulu, Cenk Soyer'den oluşuyor.

Antalya Barosu'nun seçimli genel kurulu 20-21 Ekim tarihlerinde yapılacak. DHA

Editör: Haber Merkezi