Türk Eğitim-Sen Antalya 1 No'lu Şube Başkan Oğuz Öztürk ve Başkan Yardımcısı Orhan Güreşçi gazetemizi ziyaret ettiler.

Türk Eğitim-Sen Antalya 1 No'lu Şube yöneticileri Antalya'nın doğu ilçeleri ziyaretleri kapsamında Serik'te de ziyaretlerde bulundular. Serik ziyaretlerinin ilk durağı Ayyıldız Toros Gazetesi olan Türk Eğitim-Sen Antalya 1 No'lu Şube Başkan Oğuz Öztürk ve Başkan Yardımcısı Orhan Güreşçi daha sonra Serik İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü'nü ve İlçe Müdürü İkram Ekiz'i de ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Türk Eğitim-Sen 1 No'lu Şube yöneticilerini, Ayyıldız Toros Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Döndü Çolak ve Gazetemizin sahiplerinden aynı zamanda eğitimci olan Süleyman Karataş ağırladı. Süleyman Karataş uzun yıllar önce Serik Türk Eğitim-Sen'in kuruluşunda yöneticilik yapan bir eğitimci; Döndü Çolak ise yine o yılarda Serik Türk Eğitim-Sen genel sekreteri görevinde olduğu için tabi sohbetler hep eğitim ve öğretmenlerin sendikaları üzerine oldu.

Eski yıllardan bugünlere kadar geniş bir sohbet konusu ile yoğrulan ziyaret sonrasında Türk Eğitim-Sen Antalya 1 No'lu Şube Başkan Oğuz Öztürk ve Başkan Yardımcısı Orhan Güreşçi gazetemizin temsilcilerine teşekkür ederek ayrıldılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi