Serik'te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ''demokrasi yürüyüşü'' yapıldı.

 

Serik Kaymakamlığı tarafında hafta boyunca düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Cuma günü 'Milli Birlik Yürüyüşü' düzenledi. Gedik kavşağından başlayıp Çınaraltı Meydanı'nda sona eren yürüyüşe Kaymakam Haluk Şimşek, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Ece, Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kozan, sivil toplum kuruluşları başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldılar.

 Saat 18.00'da Serik Gedik Kavşağı'nda toplanan vatandaşlar Atatürk Caddesi boyunca yürüyüşe başladılar. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen grubun önünde ise gençler tarafında taşınan, '15 Temmuz Destanı, Şehitlerimize ve Gazilerimize Saygıyla' pankartı yer aldı. Bayraklarla donatılan Atatürk Caddesi boyunca yürüyen vatandaşlar yine bayraklarla süslenmiş olan Çınaraltı Meydanı'na geldiler.

Burada şehitler anısına saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı'nı okudu. Daha sonra şehitler için dua edilmesiyle program sona erdi.

 Haber: Osman Türkçe


 

 

Editör: Haber Merkezi