Serik Belediyespor 2. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçını kaybetmesine rağmen göz doldurdu ve iyi sinyaller verdi.

2018-2019 Futbol Sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu  (TFF) 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Serik Belediyespor Futbol Takımı hazırlıkların Isparta'da sürdürüyor. Üçüncü etap kamp çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden Serik Belediyespor TFF 2. Lig ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile de bir hazırlık maçı yaptı. Afyonkarahisar'da geçtiğimiz Pazar günü oynanan müsabakada her iki ekip te başa baş bir oyun ortaya koydular.

Müsabakaya ideal 11'ile çıktığı belirtilen Serik Belediyespor Futbol Takımı ilk yarıda gol pozisyonları ile süslenen iyi bir oyun ortaya koydu ancak ilk yarıdan gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi. Serik Belediyespor ikinci yarıya başlarken sahadaki oyuncularını değiştirerek başladı. Darıca Gençlerbirliği, 47'nci dakikada Aytaç, 60'ncı dakikada Görkem'in attığı gollerle skoru 2-0 yaptı. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran ve gol arayan Serik 88'inci dakikada Mehmet Kaya'nın attığı golle skoru 2-1' getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 sona erdi.

Maçı Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu ve yönetim kurulu üyeleri izledi. Başkan Aksu maç sonrasında; "Sezon öncesi hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Takımımız sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Oynadığımız hazırlık maçında takımımızı iyi gördüm. Yeni oyuncularımızın takıma uyum sağlaması ile birlikte daha da iyi olacağız" dedi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi