Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, toplu sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret etti.

Serik Belediyesi tarafından Serik'te geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene de 50'ye yakın çocuğun yararlanacağı sünnet organizasyonu öncesi Başkan Çalık eşi Hayrunisa Çalık ile birlikte cerrahi müdahaleleri yapılan çocukları hastanede ziyaret etti. Başhekim Uzman Dr. Yusuf Kara ve Belediye personelinin eşlik ettiği Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, çocuklarla şakalaşarak ailelere geçmiş olsun dileklerinde buludu. Çalık, delikanlılığa adım atan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Sosyal sorumluluk sahibi bir belediye olduklarını belirten Çalık; ''Sünnetin bizim toplumumuzda gerek dini, gerekse geleneksel açıdan çok önemli bir yeri var. Delikanlılığa ilk adımı atacak olan çocuklarımızın tüm sünnet kıyafetleri Belediyemiz tarafından karşılanmaktadır. Uzman ekipler tarafından sağlıklı bir ortamda sünnet olan çocuklarımız, gerçekleştirilen sünnet işlemlerinin ardından sağlıklarına kavuşana kadar takipleri yapılmaktadır. Minik yavrularımız için düzenlediğimiz sünnet şölenimizle de bu mutluluğu inşallah hep beraber yaşayacağız. Hayatın her safhasında çocuklarımızın yanındayız'' dedi.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi