ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Otogar Toplantı Salonu'nu 10 yıllığına bedelsiz Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'na (MATSO) tahsis edildi.

Manavgat Belediyesi'nin 10 yıllığına MATSO'ya tahsis ettiği Otogar Toplantı Salonu'nun tahsis süreci doldu. Manavgat Otogarı'nın işletme hakkının Büyükşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyesi'ne geçmesi üzerine MATSO, salonun yeniden tahsisi için Büyükşehir'e başvurdu. Büyükşehir Belediyesi talebi olumlu karşıladı ve salonu yeniden 10 yıllığına bedelsiz olarak MATSO'ya tahsis etti.

 

BAŞKAN BOZTAŞ, TÜREL'E TEŞEKKÜR ETTİ

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, salonu bedelsiz şekilde yeniden kendilerine tahsis edilmesini sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti. Toplantı salonunu 10 yıl daha tüm kamu kuruluşları, üyeleri ve Manavgat halkının kullanacağını kaydeden Başka Boztaş, "Toplantı salonumuz ilçemizin önemli bir ihtiyacını gidermiş olarak hizmet vermeye devam edecektir" dedi.

Başkan Boztaş, sektörel ya da kenti ilgilendiren konulardaki tüm taleplere Başkan Türel'in olumlu yanıt verdiğini ve yardımcı olduğunu kaydetti. DHA

Editör: Haber Merkezi