Serik Belediyespor Futbol Takımı deplasmanda karşılaştığı Anagold 24 Erzincanspor'dan 1 puan alarak döndü.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor Cumartesi günü Anagold 24 Erzincanspor'a konuk oldu. Erzincan Erzincan Müstakil Atletizm Pisti Sahası'nda saat 15,30'da başlayan müsabakanın hakemliğini Sinan Özcan yaparken, Özcan'ın yardımcılıklarını ise Ertan Başdağ ve Ragıp Can Ar yaptılar. Maçın dördüncü hakemliği görevini ise Erdi Çetin yaptı. Müsabakanın henüz başlangıcında 3. dakikada ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor'un 10 numaralı oyuncusu Sedat Cengiz'in ceza sahası içinde vurduğu top defansa da çarparak ağlara gitti ve Anagold 24 Erzincanspor 1-0 öne geçti.

Maça yediği şok golle başlayan Serik Belediyespor ilerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştırarak beraberlik golünü aramaya başladı. Serik ardağı golü 20. dakikada buldu. Gelişen atakta ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Selçuk Vural sağ ayağı ile topu uzak köşeye gönderdi ve takımının eşitlik golünü attı ve skor 1-1'e geldi. Bu golden sonra da ataklarına devam eden  Serik beraberlik golünden 4 dakika sonra 24. dakikada Taner Çekiç'in attığı golle 2-1 öne geçti. Ceza yayı üzerinde ver kaçla ceza sahasına giren Taner şık bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Golden sonra ev sahibi Anagold 24 Erzincanspor beraberliği sağlamak için Serik kalesine yüklenmeye başladı, ancak pozisyonlardan sonuç alamadı. Tam ilk yarı Serik'in üstünlüğü ile bitecek derken 45. dakikada ev sahibi beraberlik golünü buldu. Sağ taraftan yapılan ortayı iyi takip eden  Anagold 24 Erzincanspor'un 9 numaralı oyuncusu Ali Öztürk kafa ile topu ağlara gönderince skor eşitlenerek 2-2 oldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda aradığı galibiyet golünü bulamayınca ilk yarıda attıkları ikişer golle maçtan birer puanla ayrıldılar.

Serik Belediyespor Futbol Takımı önümüzdeki hafta Pazar günü Payasspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

 Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi