Türkiye'nin en sevilen beyaz eşya markası Arçelik, dünyanın en modern perakende mağazalarıyla Antalya tüketicilerine yenilikçi ve yüksek teknolojili ürünler sunmaya devam ediyor. Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, ''Antalya'da canlanan ekonomi Arçelik ve Beko'nun satışlarına da yansıdı. 2018 yılının ilk 8 ayındaki toplam satışlarımız geçtiğimiz yıla oranla büyüdü. 2019 yılında yatırımlarımızın sonuçlarını daha iyi bir şekilde alacağımızı öngörüyoruz'' dedi.

 

Antalya'da toplam 104 noktada ürünlerini tüketicilerle buluşturan Arçelik ve Beko, mağazalarındaki geniş ürün gamı ve yeni perakende uygulamaları ile Antalyalıları mutlu ediyor. Antalya'da bayileri ziyaret eden Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.  

 

Can Dinçer: ''İlk 8 ayda toplam satışlarımız geçtiğimiz yıla oranla büyüdü''

Arçelik ve Beko markalarıyla Antalya'ya yapılan yatırımlardan olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, ''Türkiye, ihracatıyla, üretimiyle ve turizmiyle çok güçlü bir ülke. Turizm alanında en güçlü kentlerden biri de Antalya. İyi geçen turizm sezonu ile otellerini dolduran Antalya'da canlanan ekonomi Arçelik ve Beko'nun satışlarına da yansıdı. 2018 yılının ilk 8 ayındaki toplam satışlarımız geçtiğimiz yıla oranla büyüdü. Yerli ve yabancı turistleri yüksek doluluk oranlarıyla ağırlayan şehirde, otellerde ve işletmelerde sistem klima, beyaz eşya ve profesyonel kahve makinesi Telve Pro yoğun ilgi görüyor. 2019 yılında yatırımlarımızın sonuçlarını daha iyi bir şekilde alacağımızı öngörüyoruz'' dedi.

 

Antalya'da kurutma makinesine talep artıyor

Mağazalarında teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiren Arçelik ve Beko Antalya'ya özel olarak hazırladığı kampanyaların tamamından olumlu dönüşler almaya devam ediyor. Yaz sıcağından korunmak isteyen Antalyalılar Arçelik klima ve derin dondurucuları tercih ederken kurutma makinesi satışlarında da talep her geçen gün artıyor. Geniş evleri tercih eden Antalyalılar, yine geniş hacimli beyaz eşyalara ilgi gösteriyor. Ancak yazlık evlerde büyüklüklerin azalmasına paralel olarak ürün tercihlerinde de küçük hacimli ürünlere bir yönelim olduğu görülüyor.

 

Dünyanın en modern perakende mağazaları Antalyalılarla buluştu

Müşteri deneyimini ön plana çıkaran yeni nesil mağazacılık atağını Antalya'da da sürdüren Arçelik, yeni konsept mağazalarında tüketicilerini yüksek teknolojiye sahip yenilikçi tasarımlarla buluştururken müşteri deneyimini de zenginleştiriyor. Türkiye'ye dünyanın en modern perakende mağazalarını kazandırmak hedefiyle yola çıkan Arçelik ve Beko'nun şehirde bulunan 18 deneyim mağazası Antalyalı tüketicileri yeni nesil mağazacılık ile buluşturuyor. Evlerinde daha çok geniş hacimli beyaz eşya kullanan Antalyalılara da yaz aylarında kullanmak için küçük hacimli ürünleri tercih eden yazlıkçılara da geniş ürün gamı sunan Arçelik, 2019 yılındaki satışlarının daha da iyi olacağını öngörüyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi