Çalık, TFF 3. Lig'de mücadele Serik Belediyespor Kulübüne destek veren hal esnafına teşekkür etti.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik Toptancı Hali esnaflarını ziyaret ederek ''Hayırlı İşler'' temennisinde bulundu. Serik Toptancı Halinde Yaş Sebze ve Meyve Komisyon Sahibi İş Adamı Yusuf Tosun tarafından  düzenlenen aşure etkinliğinde hal esnafı ile bir araya gelen Başkan Çalık'a Serik Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Aksu, Serik Toptancı Hali Komisyoncular Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz eşlik etti.

ÇALIK; ''ÇİFTÇİMİZİN VE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ''

Etkinlikte konuşan Çalık; ''Her zaman olduğu gibi yine üretici esnafımızla bir aradayız. İlçemizin gelişimine katkı sağlayan esnafımızla hasbihal ettik. Dünya'da tarım ve turizm alanında önemli bir yere sahip olan ilçemiz, özellikle ihracatta, ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Biz de üreten çiftçimizin ve esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi. Çalık, ayrıca TFF 3. Lig'de mücadele Serik Belediyespor kulübüne destek veren Hal esnafına da teşekkür etti.

YILMAZ; ''BAŞKANIN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASINI TAKDİR EDİYORUZ''

Serik Toptancı Hali Komisyoncular Derneği Başkanı Yusuf Yılmaz ise; Başkanımız her alanda olduğu gibi spora da büyük önem veriyor. Onun bu özverili çalışmasını takdirle karşılıyoruz. Bu yüzden maddi ve manevi olarak Serik Belediyespor'un yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

Haber Merkezi

 

Editör: Haber Merkezi