Serikli işadamı Tosunoğulları Plaza ile Yaş Sebze ve Meyve Komisyon Sahibi Yusuf Tosun, Serik Belediyespor'a 50 bin lira maddi yardımda bulundu. Yusuf Tosun ayrıca, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Diyarbekir maçında galip gelmeleri halinde 50 bin lira daha vereceğini açıkladı.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Diyarbekirspor maçı öncesinde moral ve motivasyon yemeğinde buluştu. Serik Belediyesi Boğazkent Deniz Yıldızı Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Kulüp Başkanı Ali Aksu ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcular katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ramazan Çalık, ''Allah daha güzel günlerde hep birlikte olmayı nasip etsin. Mutlu bir Serik ailesiyiz. Mutlu bir futbol takımıyız'' dedi. Başkan Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü; ''Bu zamana kadar bütün işlerimiz rast gitti. Bundan sonrada rast gider. Yeter ki; birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Takım ruhunu bozmayalım. Siz her zaman her şeyin en güzeline layıksınız. Sadece Serik spor için değil, kendiniz içinde oynuyorsunuz. Bunun bilinci içindesiniz. Sporda başarı olmadan, onun tadı olmuyor. Başarıdan önce, insan olarak yapmamız gereken işlerde var. Saha dışında çok geriliyoruz, ama saha içinde sizler de çok geriliyorsunuz. Ona bir fren konulması gerekir. Sakin olmakta fayda var. Bu nihayetinde bir spordur. Kavgaya ve dövüşe gerek yok.Hepinizle gurur duyuyorum. Bazen zoru, çok kolay yapıyorsunuz. Ama kolayı, çok zor yapıyorsunuz. Bilinçli oynayınca, başarı kendiliğinden gelecektir. Diyarbekir maçını alırsanız tarihe geçersiniz. Bunun bilincindesiniz. Orda Diyarbekir'i yenecek gücümüzde var. Cizre'yi yendiniz, onları da yenebilirsiniz. Siz mücadele edin, takdiri Allah'a bırakalım. Her zaman hak eden kazanır.  Bu akşam Yusuf Tosun bey takımımıza bir jest yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Serik'te bir örnek davranışa imza attı. Bundan sonra devamı gelir diye düşünüyorum. Bizim tek şikayet ettiğimiz konu, takıma ya da takım ruhuna sahip çıkma ruhu tabanda çok yayılmadı. Yusuf bey bir önderlik yaptı. Başka iş adamları da buna dahil olur. Serikli ekibine sahip çıkar.''

Tosunoğulları Plaza ile Yaş Sebze ve Meyve Komisyon Sahibi İş Adamı Yusuf Tosun, Serik Belediye spor adına 50 bin liralık çeki kulüp yetkililerine teslim etti.

Yusuf Tosun konuyla ilgili olarak, ''Serik spor sevdası bir başkadır. Yönetimdeki tüm arkadaşlarlara ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Hafta sonu oynanacak Diyarbekir maçında takımın galip gelmesi halinde 50 bin lira daha yardımda bulunacağımı belirtmek isterim. Burdan tüm iş adamlarımıza sesleniyorum. Hepimiz, takımımıza sahip çıkalım. Takımımızı, hep birlikte yukarılara çıkaralım. Ben başlattım. Umarım devamı, diğer iş adamlarından gelecektir. Serikliler, takımlarına sahip çıkmayı severler'' dedi.

Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi