Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunan İşadamı Yusuf Tosun doğup büyüdüğü Serik'e birlik ve beraberlik içerisinde kalıcı hizmetler bırakmak istediğini söyledi.

İşadamı Yusuf Tosun Ayyıldız Toros Gazetesi yazı işleri Müdür Döndü Çolak ve Osman Türk'ü gazete büromuzda ziyaret etti. 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Belediye Başkanı adayı olduğunu açıklayan Yusuf Tosun Serik'te hep birlikte hoşgörü ve samimiyet içerisinde birlik ve beraberlik olması gerektiğini belirtti. Geçtiğimiz hafta Serik Belediyespor'a da destek veren Tosun herkesin Serik'in bir markası bir değeri olan Serikspora sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Serik adına her alanda büyük hedefler olması gerektiğini ifade eden Yusuf Tosun Serik'in birlik ve beraberlik içerisinde hareket emesi ile her türlü sorunun üstesinden gelebileceğini belirtti.

1969 Serik doğumlu olan Yusuf Tosun eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odasında üç dönem yöneticilik, TOBB'da ise il delegeliği yapan Yusuf Tosun evli ve 3 çocuk babası.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi