Serik Belediyespor yarın kendi sahasında Kocaelispor'u ağırlıyor. İsmail Oğan Stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 15.00'da başlayacak.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor, ligin 8. Maçında kendi sahasında Kocaelispor ile karşılaşacak. İsmail Oğan Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka saat 15.00'da başlayacak. Maçın hakemliğini Mehmet Şükrü Közcü yaparken, yardımcılıklarını Muhammed Yıldız ve Çağlar Demirkıran yapacak. Müsabakanın 4. Hakemlik görevini Murat Ercan üstleniyor. Maçın gözlemcisi olarak Tufan Akçay görev alırken, temsilci ise Mesut Cem Erkul olacak.

Son maçında deplasmanda Diyarbekir Spor ile mücadele eden ve 2-1 mağlup olan Serik ligde ilk mağlubiyetini almıştı. Bu sezon oynadığı toplam 7 müsabakada 3 beraberlik 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Serik Belediyespor Futbol Takımı ligde topladığı 12 puan ile 6. Sırada bulunuyor. TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Kocaelispor ise ligde oynadığı 7 maçın 5'inde galip geldi 2'sini ise kaybetti. Kocaelispor topladığı 15 puanla 3. Sırada yer alıyor.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi