TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor sahasında Ankara Adliye Spor'la 1-1 berabere kaldı.

Serik İsmail Oğan Stadyumu'nda yapılan müsabaka öncesinde Hakkari'de şehit olan Mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Ligin 12. Haftası maçı olan Serik Belediyespor, Ankara Adliye Spor maçının hakemliğini Mehmet Çağatay Lakot yaparken, yardımcılıklarını Ercan Akbaş ve Barış Sun yaptılar. Müsabakanın 4. Hakemlik görevini Ayberk Demirbaş üstlendi.

Maça Serik Belediyespor başladı. Maçın 22. dakikasında gelişen Ankara Adliye Spor atağında Mustafa'nın sağdan ortasında Aykut kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve konuk ekip 1-0 öne geçti.  İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı konuk ekip Ankara Adliye Sporun 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının 59. dakikasında Ankara Adliye Spordan Cevher'in ceza sahası içinde Volkan ile girdiği ikili mücadele de top elince çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Serik Belediyespor'dan Mehmet Kaya topu filelerle buluşturunca müsabaka 1-1 eşitliğe geldi.

Serik Belediyespor'dan Atakan'ın 71. dakikada attığı sert şutunu kaleci Sercan güçlükle kornere çeldi. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında her iki takımın da çabaları başka gol getirmeyince Serik Belediyespor ile Ankara Adliye Spor 1-1 berabere kalarak birer puanla haftayı kapattılar.

Maç sonunda orta hakemin kötü yönetiminden dolayı taraftarlar maçın hakemine tepki gösterdiler. Maçı Ak Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ile birlikte Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık da izledi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi