Serik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Orta Mahalle'de yapımı tamamlanan yeni yaşam merkezi hizmete sunuldu.

Belediye yetkilileri, Serik Belediyesi tarafından Serik'te yaşam kalitesini artırmaya yönelik başlatılan projeler, hayata geçmeye devam edildiğini belirterek şu bilgileri verdiler; ''Serik Belediyesi, gerçekleştirdiği projeler ile şehir merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Orta Mahalle'de yapımı tamamlanan yeni yaşam merkezi hizmete sunuldu. 5274 metrekarelik alan üzerine inşa edilen yaşam alanında çocuk oyun grubu, fitness alanı, basketbol sahası, otopark, 60 m2'lik seyir terası, yürüme yolu, hayvan figürleri, dinlenme bölümleri ve engelli olanlar için özel alanlar bulunuyor.''

Çalık; ''Halkımızın Kültürel, Sosyal Ve Sportif Aktiviteler İçerisinde Yer Almasını İstiyoruz''

Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan parkın çok amaçlı olarak tasarlandığını belirten Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık; ''Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize modern yollar ve parklar eklemekle birlikte halkımız için kültürel, sosyal ve sportif aktiviteler içerisinde yer alması için yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Orta Mahallemizde yaşayan çocuklarımız ve halkımız bundan böyle temiz ve ferah bir ortamda gönül rahatlığıyla sevdikleriyle vakit geçirebilecekler. İlçemize hayırlı olsun'' dedi.

 

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi