Serik'in Nabzı 100'e Fırladı

Uzun bir süre sonunda günden güne artan heyecanın sonlarına gelindiği için Serik'in ve aday adaylarının nabzı 100'leri görmeye başladı.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde son düzlüğe girildi. Partilerin Serik Belediye Başkan adaylarının önümüzdeki iki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Uzun bir süre sonunda günden güne artan heyecanın sonlarına gelindiği için Serik'in ve aday adaylarının nabzı 100'leri görmeye başladı. Şu anda Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'den yaklaşık olarak toplam 35 civarında aday adayı olduğu belirtiliyor. Önümüzdeki iki hafta içerinde bu rakamın içerisindeki 30 civarında aday adayı elenecek ve geriye bahsettiğimiz partilerin Serik Belediye Başkan adayları yani 4 kişi kalacak.

Dedikodu Kazanına İtibar Etmeyin

Bütün partilerin her seçim bölgesinde olduğu gibi Serik'te de inceden inceye değerlendirmelerini yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Geçen süreç içerisinde ilk olarak CHP'de adaylık başvuruları tamamlandıktan sonra 18 Kasım Cuma günü de Ak Parti'de adaylık başvuruları sona ermişti. MHP'de 15 Kasım'da başlayan başvuruların 15 Aralık'ta sona erecek. İYİ Parti'de ise başvurular 1 Aralık Cumartesi günü başlayıp 15 Aralık'ta sona erecek. Aday adaylığı süreci bitiş çizgisine yaklaştıkça Serik kamuoyunda söylenti, dedikodu ve dalgalanmalar da artarak devam ediyor. Serik kamuoyunda bu dalgalanmalarla birlikte aday adayları hakkında da bir sürü dedikodu üretiliyor. Efendim şu aday şu partiye şunları göndermiş, falanca aday diğer partililere göz kırpıyormuş, şu adayın gönlü aslında başka partideymiş. vs. vs.

Herkesin 'Aşkla' Serik'e hizmet etme hakkı vardır.

Bizim açımızdan bu dedikoduların hiçbir hükmü yok. Çünkü herkesin; eski-yeni belediye başkanları, eski-yeni ilçe başkanları, eski-yeni meclis üyeleri, eski-yeni siyasiler, STK temsilcileri vb. istedikleri her partiden aday adayı olma ve 'Aşkla' Serik'e hizmet etme hakları vardır. Biz kimsenin aklını kalbini okuyamayacağımıza göre; herkesin istediği yerden aday olarak, 'Büyük bir aşk ile Serik'e hizmet edeceğim' sözlerine inanmakla mükellefiz.

Son olarak bütün aday adaylarına başarılar diliyor hep dediğimiz gibi bize ait bir özdeyişle; 'Ne olursa olsun ortak paydamız Serik olsun' sözümüzü tekrar tüm adaylara hatırlatmak istiyoruz.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi