2017 yılı sonunda ihale edilen, 2018 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan SGK Serik İlçe Binası inşaatı tamamlanmak üzere. Serik SGK İlçe Müdürlüğü yeni binası 2019'da hizmete açılacak.

 

 

Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Ak parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Serik İlçe Müdürü Halil Murat Uyar yakın bir zamanda teslim alınacak binanın son durumunu incelemek üzere SGK Serik İlçe Binası inşaatını ziyaret ettiler.

           

Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Serik ilçe Başkanı Hasan Kozan ise şunları söyledi; ''16 Mart 2018 de müteahhitte yer teslimi yapılan ve hızla inşası devam eden, SGK Serik İlçe Binası halkımızın modern bir ortamda hizmet almasına imkan verecek. SGK Serik İlçe Binası'nın, Serik'imize kazandırılmasında, yatırımların mimarı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, teşkilatımıza ve kurum müdürü ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz. İlçemiz için her türlü yatırımları takibe devam ediyoruz.''

 

Binanın toplam inşaat alanı, bodrum, zemin ve asmak kat olmak üzere 1.490 m2. SGK Serik ilçe binasının yapım maliyetinin ise demirbaşlar hariç 2.350.000 TL. olduğu belirtiliyor. Modern bir kurum binası olarak tasarlanan binanın, 2019 yılı başında Serik halkının hizmetinde olacağı ifade edildi.

 

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi