Serik Belediyespor yarın yapılacak olan Fatsa Belediyespor maçı için Ordu'ya gidiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Serik Belediyespor yarın deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Hafta boyunca çıkacağı zorlu deplasman için yağmur altında antrenmanlarını sürdüren Serik Belediyespor Futbol Takımı dün yaptığı son çalışmada; Teknik Direktör Mehmet Şansal idaresinde idman ve ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma ile devam etti. Çift kale maç ile sona eren idmana Serik Belediye spor yöneticileri de izledi.

Hazırlıklarını tamamlayan Serik Belediyespor bugün öğle saatlerinde havayolu ile Samsun'a hareket edecek. Samsun'dan sonra ise karayolu ile Fatsa ilçesine geçecek olan Serik Belediyespor Futol Takımı yarın Fatsa İlçe Stadında saat 13.00'da Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Müsabakanın hakemliğini Mehmet Terece, yardımcı hakemliklerin ise Adnan Akbulut ve Harun Reşit Güngör yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yusuf Aydın olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta 15. Hafta mücadelesi öncesi Serik Belediyespor ligde topladığı 26 puanla 3. sırada yer. Fatsa Belediyespor ise 14 maçta elde ettiği 15 puan ile ligde 14. sırada yer alıyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi