TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden ve son maçlarında ligde başarılı bir performans çizen Serik Belediyespor, mutlak puan hesabı ile çıktığı Fatsa deplasmanında rakibine 2-0 mağlup oldu.

Fatsa İlçe Stadında saat 13.00'da başlayan müsabakanın hakemliğini Mehmet Terece, yardımcı hakemliklerin ise Adnan Akbulut ve Harun Reşit Güngör yaptılar. Müsabakanın dördüncü hakemliği görevini ise Yusuf Aydın yaptı. Maçın hakemi Mehmet Terece'nin başlama vuruşu ile birlikte her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koymaya çalıştı. Ancak Fatsa Belediyespor geliştirdiği bir atak sonucunda müsabakanın 9. dakikasında golü bulmayı başardı. Fatsa Belediyespor 21 numaralı oyuncusu Selim Dilli'nin golü ile 1-0 öne geçtikten sonra Serik Belediyespor arka arakaya geliştirdiği ataklarda, Volkan, Burçin ve Sinan ile girdiği pozisyonları gole çevirmedi ve müsabakanın ilk yarısı 1-0 Fatsa Belediyespor'un üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarıda beraberlik golü için ataklarını sıklaştıran Serik Belediyespor ardağı golü bir türlü bulamadı. 82. dakikada gelişen Fatsa Belediyespor atağında 58 numaralı futbolcu Ozan Can Dursun takımının ikinci golünü bularak farkı 2'ye çıkardı. Bu golden sonra ise her iki takımın çabaları başka gol getirmeyince müsabakayı Fatsa Belediyespor, Serik Belediyespor karşısında 2-0 kazandı.

Bu sonuçlardan sonra ligde 3. mağlubiyetini alan Serik Belediyespor buna rağmen 26 puanla 3. sıradaki yerini korudu. Fatsa Belediyespor ise 15 maçta elde ettiği 18 puan ile ligde 11. sıraya yükseldi.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi