Öğretmenler Günü Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvasında bugün şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları yapılacak.

Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 24 Kasım Öğretmenler Günü adına düzenlenen etkinlikler kapsamında başlatılan, 'Öğretmenler Günü Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası' bugün yapılacak olan final ve ödül günü ile sona erecek. Finalde M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu ile Yükseliş Eğitim Kurumları karşılaşacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz, şube müdürleri yönetiminde okulların ve öğretmenlerin katılımı ile başlayan turnuvanın koordinatörlüğünü Bankoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ercan Koca yapıyor. 26 Kasım Pazartesi günü başlayan turnuvaya 5 okul katıldı. Gedik İlkokulu, M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu, Tekeli Ortaokulu, Yükseliş Eğitim Kurumları ve Yedisu Eğitim Kurumları'nın katıldığı turnuva tek grupta tek devreli lig usulüne göre oynandı. Lig sonunda ilk 4 takım çapraz eşleşme ile birbirleri ile karşılaştılar. Yarı finalde karşılaşmalarında M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu, Tekeli Ortaokulu'nu 3-0 yenerken; Yükseliş Eğitim Kurumları da Yedisu Eğitim Kurumları'nı aynı sonuçla 3-0 yendi.

 Bugün Yükseliş Koleji Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak olan final ve ödül gününde ilk olarak 3.'lük müsabakası, Tekeli Ortaokulu ile Yedisu Eğitim Kurumları arasında yapılacak. Daha sonra ise şampiyonluk kupası için M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu ile Yükseliş Eğitim Kurumları karşıl karşıya gelecekler.

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi