MANAVGAT Belediyesi'nin kentte yaşayan engelli vatandaşların yaşamlarını güzelleştirip kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi yakında açılacak.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in, Engelliler Günü'nde müjdesini verdiği Ilıca Mahallesi'ndeki Engelsiz Yaşam Merkezi'nin yapımı aralıksız devam ediyor. Merkezin içerisinde ve dış cephesindeki tadilatlar en ince ayrıntısına kadar, büyük bir titizlikle yapılıyor. Kentin en önemli sosyal ihtiyaçlarından olan Engelsiz Yaşam Merkezi ile engelsiz vatandaşlara yeni bir nefes alanı kazandırılması hedefleniyor.

 

ENGELSİZ FAALİYETLER

Ilıca Mahallesi'ndeki Manavgat Belediyesi Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi'nde el sanatları atölyeleri, müzik atölyesi, ailelerin çocuklarını emanet edebileceği nefes kreşi, kariyer planlama birimi, seracılık eğitimi, görme engelli kütüphanesi, görme engellilere özel bilgisayar sistemi gibi birçok faaliyet alanı bulunacak.

 

'EKİPLERİMİZ TÜM HIZIYLA ÇALIŞIYOR'

Başkan Şükrü Sözen, kentte yaşayan engelsiz vatandaşların tamamen sosyal hayatına katkı sağlamaya yönelik oluşturulan bu merkezin açılışının en yakın zamanda yapılacağını belirtti. Sözen, "Kentimizde en önem verdiğimiz ve hayata geçirmek istediğimiz projelerden biri olan Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi'mizi açacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu merkezle engelsiz kardeşlerimiz yeni bir nefes alanına kavuşacak, bizler de aynı zamanda sosyal hayatlarına katkı sağlamış olacağız. Projemizi en yakın zamanda değerli Manavgat halkımızın katılımıyla hayata geçireceğiz. Ekiplerimiz var güçleriyle çalışmaya devam ediyor" dedi. DHA

Editör: Haber Merkezi