CHP'nin Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, ilk hedeflerinin Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak olduğunu söyledi.

CHP Parti Meclisi'nin, Konyaaltı Belediye Başkan adayı gösterdiği Semih Esen, partisinin il başkanlığını ziyaret etti. Esen'i kalabalık bir partili grubu karşıladı. Parti önündeki kalabalıkla selamlaşan Esen, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'u da makamında ziyaret etti. Partililere teşekkür eden Semih Esen, öncelikli hedeflerinin Büyükşehir Belediyesi'ni yeniden kazanmak olduğunu söyledi. İlçe ve il yönetiminin vereceği talimatları yerine getirmek için ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydeden Esen, ''Bizim için başarı seçim akşamı Türkiye haritasında Antalya'nın turuncu değil, kırmızı renkli gösterilmesidir. Konyaaltı'nda da bugüne kadar alınmış en fazla oy oranını almak istiyoruz" dedi.

 

4 OCAK'TA BÜTÜN ADAYLAR AÇIKLANMIŞ OLACAK

İl Başkanı Ahmet Kumbul da İYİ Parti ile gerçekleştirilen ittifakın birkaç fazla belediye kazanmak için değil, ülkenin geleceği için yapıldığını söyledi. Bu yerel seçimlerin bir sonraki genel seçimlerin aynısı olduğunu belirten Kumbul, ''Antalya'da ittifak görüşmeleri birkaç ilçe haricinde tamamlandı. Bir sonraki Parti Meclisi toplantımız 4 Ocak'ta. O tarihte büyük olasılıkla bütün adaylarımızı ilan etmiş oluruz. 12 Ocak'ta meclis üyeliği için temayül yoklaması yapılacak" dedi. DHA

 

 

Editör: Haber Merkezi