Serik Kazım Karabekir Anaokulunda öğrenciler için 'İyi Ki Doğdum Ben' adlı toplu doğum günü etkinliği düzenlendi.

Doğum günü organizasyonu için okul süslenerek, öğrencilerle birlikte pasta kesildi. Pasta ve içecekleriyle doğum günlerini kutlayan çocuklar oldukça keyifli vakit geçirdiler. Okul idaresi tarafından gerçekleştirilen kutlamada bir yaş daha büyüyen minikler, gönüllerince eğlendiler ve hediye aldılar.

Okul Müdürü Ramazan Özoğul, çocukların mutlu olmaları, küçük yaşta sosyalleşmeleri, paylaşım ve dayanışma duygusunu öğrenmeleri için bu organizasyonlara önem verdiklerini söyledi.  Özoğul; ''Çocuklarımız, farklı zaman dilimlerindeki doğum günlerini eğitimlerini aksatmadan kutlamış oldu. Bireysellikten çıkartarak, sıcak bir atmosferde kutlama yapmak istedik. Ayrıca, her öğrencinin doğum günü, eğitim öğretim dönemine denk gelmemekte çocuklarımızı incitmemek için de toplu bir etkinlik düzenledik" dedi

Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler, salona getirilen doğum günü pastasının üzerindeki mumları hep birlikte üfleyerek pastalarını kestiler.  Ardından palyaçolar eşliğinde öğrencilerimiz gönüllerince eğlenerek etkinlik son buldu.

Haber: Osman Türkçe

 

 

 

Editör: Haber Merkezi