AK Parti Serik İlçe Teşkilatı, Ak Parti AR-GE Başkanlığının düzenlediği 'Yerel Seçimler Yolunda Teşkilat Eğitimleri'ne katıldı.

 

Serik AK Parti İlçe Teşkilatı,  Genel Merkez AR-GE Başkanlığının düzenlediği 'Yerel Seçimler Yolunda Teşkilat Eğitimleri' kapsamında 19 İlçe Teşkilatıyla birlikte Antalya Erdem Beyazıt Kültür Merkezinde eğitime katıldı.  Yerel Seçimlere 3 ay gibi kısa bir süre kala AK Parti Antalya İl Teşkilatları, Genel Merkez AR-GE Başkanlığının düzenlediği 'Yerel Seçim Yolunda Teşkilat Eğitimi' programında bir araya geldi. 65. Hükümet dönemi Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın eğitimci olarak katıldığı programda Türkiye'nin bulunduğu konum ve seçim stratejileri hakkında teşkilat mensuplarına eğitim verildi. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, il ve 19 ilçe yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe gençlik ile kadın kolları yöneticileri ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubu katılım gösterdi.

 

''Antalya Türkiye'nin Yükselen Yıldızı''                              

 

Eğitim programı sonunda değerlendirmede bulunan Recep Akdağ şunları söyledi; "AK Parti AR-GE Başkanlığımızın 81 ilimizde başlattığı ''Yerel Seçimler Yolunda Teşkilat Eğitimleri'' kapsamında Antalya teşkilatlarımız ile bir araya geldik. Önümüzdeki yerel seçimlerin üç ana başlığı olan Tevazu, Samimiyet ve Gayret ile teşkilatlarımızın ve adaylarımızın seçim kampanyamızda izleyeceği yol hakkında tecrübelerimizi paylaşarak fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye'nin yükselen yıldızı olan Antalya partimiz için son derece önemli bir yere sahiptir. Antalya'nın bu yükselişinde çalışmalarıyla önemli bir yere sahip olan Antalya teşkilatlarımızı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde son derece inançlı ve azimli gördüğüm teşkilatlarımız gereken gayreti göstererek  yine önemli başarılar elde edecektir.''

 

''Cumhur İttifakında Kızıl Elma Antalya Büyükşehir Belediyesini Kazanmak''

 

Antalya'da AK Parti Teşkilatlarının günden güne büyüyerek yoluna devam ettiğini belirten İl Başkanı Taş ise eğitim programına ilişkin şunları söyledi; ''Antalya'da 350 bin üye sayısı ile en büyük sivil toplum kuruluşu durumundayız. 2002 Yılında %21 oy oranıyla başladığımız siyasi serüvenimiz şu anda Antalya'nın birinci partisi, Büyükşehir Belediyesi ve 12 ilçe belediyesine sahip olarak güçlü bir şekilde devam etmektedir. Önümüzdeki yerel seçimlere AK Parti Antalya teşkilatları olarak yine son derece azimli, inançlı ve gayret ile hep birlikte hazırlanmaktayız. MHP ile birlikte yer aldığımız Cumhur İttifakı'nın Antalya'daki nihai hedefi kızıl elmamız olan Büyükşehir Belediyesini kazanmaktır. Bu kapsamda teşkilat içi eğitime büyük önem veren partimizin yeni bir eğitim programında önemli bir isimle birlikte olduk. Genel Merkez AR-GE başkanlığımızın 81 ilimizde gerçekleştirdiği teşkilat içi eğitim programları kapsamında ülkemiz ve partimiz için çok önemli bir değer olan önceki dönem sağlık bakanımız Sayın Recep Akdağ ile bir araya geldik. Seçim stratejisi ve saha çalışmalarımız ile ilgili son derece verimli ve kapsamlı bir eğitim aldık. Partimizde uzun yıllar hizmet etmiş, ülkemizin sağlık alanında önemli bir aşama kaydetmesinde büyük bir yeri olan bakanımıza paylaştığı önemli tecrübeleri ve vermiş olduğu eğitimden dolayı Antalya teşkilatları adına teşekkür ederim.''

 

 

''Yerel Seçimlerde zaferle çıkacağız''

Eğitimden sonra kısa bir değerlendirme yapan Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Bu tarz eğitimlerin gayet verimli geçtiğini ve motivasyon anlamında da ciddi katkıları olduğunu söyledi. Kozan; ''Başta eğitimi veren önceki dönem Sağlık Bakanımız Dr. Recep Akdağ'a çok teşekkür ediyoruz. Sağlık anlamında Türkiye'de adeta devrim yapan, Ak Parti Hükümetlerimizin başarılı üyelerinden Sayın Bakanımız, yerel seçimlerle alakalı önemli stratejiler ve bilgiler verdi. Sloganımızda da yazdığı gibi, tevazu, samimiyet ve gayret ile inşallah 31 Mart'taki Yerel Seçimlerde zaferle çıkacağız. Ülkemiz her türlü badireler atlatırken Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Önce Millet Önce Memleket parolasıyla tüm gücümüzle çalışıp ülkemiz üzerindeki tüm oyunları bozacağız.'' dedi.

 

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi