Yükseliş Günümüzü Kutladı

Akdeniz Yükseliş Koleji yetkilileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ettiler.

Akdeniz Yükseliş Koleji Okul Müdürü Arkın Kaya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emel Demir, Yükseliş Koleji adını gazetemizin Yazı İşleri Müdür Döndü Çolak ve Haber Müdürü Osman Türk'ü ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gün'lerini kutladılar.

Arkın Kaya ve Emel Demir, gazetecilerimize başarılı, sağlıklı ve huzurlu çalışmalar dileyerek nice güzel bayramlarda buluşmayı temenni ettiler.
 
 
Ak PartiBayramımızı Kutladı

Ak Parti yetkilileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret ettiler.

Ak Parti İlçe Başkanı Ragıp Okudan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Erdem ve Halil Deligöz, Yazı İşleri Müdürümüz Döndü Çolak ve Haber Müdürümüz Osman Türk’ü ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

 
Günün Son Sürprizi Kaplan’dan

Serik Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Ramazan Kaplan, gazeteciler günümüzü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile dün gün boyu bizlere ulaşan dostlarımız içinde günün son sürprizini Serik Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Ramazan Kaplan yaptı. Kaplan, elinde çok güzel bir yaş pasta, mumlar ve maytaplarla ofisimize gelerek bize sürpriz yaptı. Yazı İşleri Müdürümüz Döndü Çolak, Matbaamızın Usta Başı Mesut Kılıç, Müdür Bey ile birlikte mum ve maytapları yakarak pastayı kestiler.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’müzü kutlayan, Serik Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Ramazan Kaplan’a bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Çalışan Gazeteciler Günü İçin Teşekkürler

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile dün gün boyu yoğun bir tebrik ve kutlama yaşadık. Bu sebeple bu günü hep birlikte bizlerle kutlayanlara teşekkür ediyoruz.

Serik basınını verdiği yemekte bir araya getiren ve güzel dileklerde bulunan Kaymakam Erol Rüstemoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Yine aynı yemeğe katılarak bizlerin Gazeteciler Gününü kutlayan Garnizon Komutanı Binbaşı Beşir Açar ve Emniyet Müdür Fatih İnceyavuz’a da teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Bizleri ziyaret ederek kutlayan, Ak Parti yetkililerine; hem bizzat bizi ziyaret eden hem de hediyeleri ile bizleri mahcup eden, Yükseliş Koleji ve Serik Anadolu Lisesi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Bizlere ulaştırdığı zarif hediyeleri ve güzel dilekleri için, Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Çalık’a, selam ve teşekkürlerimizi gönderiyoruz.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur’a da güzel düşüncesi ve hediyesi için teşekkür ediyoruz.

Gönderdikleri çiçekler ve mesajlar için, Ak Parti Serik Kadın Kolları Başkanı Av. Binnaz Büyükkurt, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı, Belek Belediye Başkanı Yusuf Mecek’e, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Bayar Savran’a da ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bizzat gazetemize gelerek yazı İşleri Müdürü Döndü Çolak ve Haber Müdürü Osman Türk’ün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Serik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Koca, çok sevdiğimiz arkadaşımız Hakan Kara’ya; bizlere telefon ve mesajla ulaşarak bu güzel günümüzü kutlayan diğer tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.
Prof. Dr. Ramazan Çalık'ın zarif hediyesi için teşekkür ederiz...
Editör: Haber Merkezi