Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Antalya Elektrikçiler Odası ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte huzur, güvenlik ve elektrik aboneleri konulu bir toplantı yapıldı.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından düzenlenen toplantıya Serik Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, CK Müdürü Mehmet Çağrı Kaya, Antalya Elektrikçiler Odası Başkanı Yusuf Erdemir, Serik Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülyadın katıldılar.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının öncülüğünde yapılan toplantının ilk bölümünde ilçenin huzur ve güvenliği için yapılanlar ile vatandaşların alması gereken tedbirler ve uyması gereken kurallar, inşaatlarında meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler ile karşılıklı soru cevap şeklinde geçti.

İkinci bölümde ise Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın girişimleri ile her yıl Antalya'ya gitmekten kurtulan elektrikçi esnafının, Antalya Elektrikçiler Odası yetkilileri tarafından Enerji Takip Sistemi(ETS) aboneliklerini yenilendi. Elektrikçi esnafları sorunları ve sıkıntılarını dile getirme imkanı buldular ve  yenilikler hakkında bilgi aldılar.

Toplantının son bölümünde CK müdürü Mehmet Çağrı Kaya'ya tayinin çıkması nedeniyle toplantıya katılan elektrikçi esnaflarına kısa bir veda konuşması yaptı. Toplantıya öncülük eden Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş katılımcı esnaflara güncel konularda bilgi verdi. Savaş, esnafların refahı için yapılan yenilikçi ve teknolojik projelerin yapımında yanlarında ve takipçisi olacaklarını, her türlü sorun ve sıkıntılarda her daim Serik esnafının yanında olduğunu çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi