İl Şampiyonu olarak Antalya'yı temsil edecek olan Serik Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı Bölge Grup Finalleri için Karaman'a gitti.

Antalya Liseler Arası Voleybol Turnuvasında 4. kez üst üste Antalya Şampiyonu olan Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı Bölge Grup Finallerinde mücadele etmek için Karaman'a gitti. Takım Koçu Özgür Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Şahin yönetimindeki Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı dün öğle saatlerinde Yükseliş Koleji bahçesinde düzenlenen mini bir uğurlama töreni ile yolcu edildiler. Takımın uğurlama törenine Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları YKB Necmettin Çalık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Müdür Halil Topçuoğlu ve Müdür Yardımcısı N. Haluk Dönmez katıldılar.

Öğrencileri ile guru duyduklarını belirten Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları YKB Necmettin Çalık; ''Üst üste 4 kez Antalya şampiyonu olarak büyük bir başarı e rekora imza atan ve Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecek olan Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımımıza başarılar dileriz.'' dedi

Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı bu yıl 4. kez katılmaya hak kazandığı bölge elemelerinde, Karaman, Aksaray, Niğde, İstanbul, Ankara, Konya, Mersin, Hatay, Adana, Isparta, Kırşehir temsilcileri ile mücadele edecek. Bugün başlayacak ve 2 grupta yapılacak olan müsabakalar 10 Şubat Pazar günü sona erecek.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi