Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Satranç İlçe Temsilciliği, Aspendos Satranç Kulübü işbirliğiyle Hızlı Satranç Turnuvası düzenlendi.

Atatürk' ün Serik'e gelişinin 89. yıldönümü ve Antalya'nın Fethi'nin 812. yılı kutlamaları münasebetiyle 10 Mart 2019 Pazar günü düzenlenen Hızlı Satranç Turnuvasına 3 kategoride toplam 33 sporcu katıldı. 100.Yıl Spor Salonunda düzenlenen turnuvada; Genel kategoride; 1. Muratcan Aktay 2. Hasan Balaban 3. Abdullah Almaz oldular. Kızlarda; 1. Ceren Kahya 2. Defne Küçükkavradım 3. Meryem Rana Almaz olurken; Küçüklerde; 1. Mahir Ayaz Ersöz 2.Muhammed Uçar 3. Ahmet Poyraz Gider oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren sporculara madalya ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Katılım Belgeleri verildi. Dereceye giren sporculara madalyalarını Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Soner Kahya, Satranç İlçe Temsilcisi Serkan Çakır, Katılım Belgelerini ise turnuva hakemleri ve antrenörler verdiler.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen turnuva ile ilgili olarak; ''Turnuvayı organize etmemize katkı sağlayan Satranç İlçe Temsilciliğine, Aspendos Satranç Kulübü' ne, hakemlere ve sandalye, masa temini için Sandalyeci İbrahim Çarşı' ya teşekkür ediyoruz.'' Dedi

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi