Ersoy; ''31 Mart'ta seçimleri kazanmamız gerekiyor. Bizler Ankara'da bölgemize her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz''

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan'ın seçim ofisini ziyaret etti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a, ziyaretinde, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, MHP Serik İlçe Başkanı Mehmet Ali Coşkun, Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan Adayı Enver Aputkan eşlik etti. Burada konuşan Bakan Ersoy, "Serik'te büyük bir heyecanla ve büyük bir kalabalıkla karşılaştık. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Antalyalı olduğumu, hemşeriniz olduğumu burada daha fazla hissettim. İçinizden biri olarak Kültür ve Turizm Bakanı olarak atandık. Antalya'nın en önemli iki şeyi var. Birisi tarım birisi turizmdir. Üzerimdeki yükün, sorumluğun farkındayım. Önce sizin başarılı olmanız gerekir. 31 Mart'ta gerçekten Alanya'dan Kaş'a kadar seçimleri almamız gerekiyor. Çünkü turizm sektörü Türkiye'de artık stratejik sektör haline geldi. Her türlü destek veriliyor. Biz de bunun karşılığını sizlere vermeliyiz. Turizmi 12 aya yaymalıyız" dedi.

Turizm tabana yayıldığı zaman başarılı olunacağını kaydeden Bakan Ersoy, "Bölgede yaşayan halk turizmden gelir elde etmeye başladığı zaman, bu zenginlikleri halkla paylaştığım zaman turizm sektörü kalıcı olacaktır ve dünyada rakipsiz olacaktır. 31 Mart'ta seçimleri kazanmamız gerekiyor. Bizler Ankara'da bölgemize her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

 

Haber Merkezi


Editör: Haber Merkezi