DSP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, Serik'te 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen törenlere katıldı.

DSP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı, DSP Serik İlçe Başkanı Yusuf Öztürk ile birlikte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programlarına katıldı. İlk olarak Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine beraberindekilerle katılan DSP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı daha sonra Serik Kıza Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonundaki kutlama programına iştirak etti.

Buradaki programdan sonra Serik Belediyesi'ne geçen Habalı Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret ederek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutladı.  Habalı daha sonra ise Cumhur İttifakı Ak Parti Serik Belediye Başkan adayı Enver Aputkan'ın, Saadet Partisi Serik Belediye Başkan adayı Adem Demirel'in ve Millet İttifakı İyi Parti Serik Belediye Başkan adayı Yusuf Mecek'in seçim ofislerini ziyaret etti.

DSP Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı günün anlam ve önemi ile ilgili olarak ise şunları söyledi; ''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün çok özel ve anlamlı olduğunu belirterek böyle bir güne katılarak ve çeşitli ziyaretlerde bulunarak muhataplarımızın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü kutladık. Millet olarak birlikte ve beraberliğimizin önemini hep birlikte bir kez daha vurguladık.''

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: Haber Merkezi