Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Serik'te çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Türkiye'deki esnaf ve sanatkârların en üst sivil toplum kuruluşunun başındaki isim olan Bendevi Palandöken Serik'i ziyaret ederek çeşitli temas ve incelemelerde bulundu. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ziyaret kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Serik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş ile birlikte ilçe esnaflarına ziyarette bulunarak sohbet edip dert ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Palandöken ziyaretleri sırasında yaptığı sohbetlerde esnafların kendilerini küçük görmemelerini ve hayallerini diri tutmalarını isteyerek, her daim esnafın yanında olduklarını söyledi. Daha sonra Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni hizmet binasına geçerek incelemelerde bulunan TESK Genel başkanı Bendevi Palandöken, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş'a, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Esnaf Odası Personeline başarılarından dolayı tebrik etti.

Haber: Osman Türkçe  

Editör: Haber Merkezi