Tekeli Ortaokulu öğrencisi Muhammed Sait Tunç Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında ilçe birincisi oldu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün sosyal etkinlik yarışma takvimi gereği, 17 Nisan 2019 günü ilçemiz Orhangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapılan ortaokullar ve liseler arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ilçe finallerinde Tekeli Ortaokulu öğrencisi Muhammed Sait Tunç lise öğrencileri de dahil tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Birinci olan öğrenci Muhammed Sait Tunç'a ödülünü Serik İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Güner verdi.

Tekeli Ortaokulu Okul Müdürü Halil Alkan; ''Böylesine muhteviyatı  yüksek bir yarışmanın birincisinin okulumuzdan çıkması bizleri çok gururlandırdı. Yarışmanın tertip edilmesinde emeği geçen herkese, değerli jüri üyelerine ayrıca öğrencimiz, velisi ve kıymetli öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Her alanda olduğu gibi bu gibi sosyal faaliyetlerde de başarılı olmak hedeflerimiz dahilindedir. '' dedi.

İkinci Atatürk Anadolu'dan

Serik Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğiti Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda ikinciliği ise Atatürk Anadolu Lisesi Ahmet Selim Kılıç  kazandı. 

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi